TREASURE ISLAND
Spineless Classics

(H-72015)

Robert Louis Stevenson skrev Skattkammarön och 1883 kom den för första gången ut som bok. Här är den, tryckt på en enda stor poster.

* 70 x 100 cm
* passar i standardram

450:-

LÄGG I KUNDVAGN

Share |


'One of the greatest adventure stories of all time, Robert Louis Stevenson's Treasure Island is presented here in standard 70x100cm print which will thrill young pirates from age ten to a hundred and ten. And for not very many pieces of eight, too.'

Om Spineless Classics:

Hur mycket text är det i en bok? I århundraden har vi vant oss vid att tänka på en textmassas storlek som tjockleken på en bok. Spineless Classics visar i stället hur det ser ut om man trycker hela böcker på stora ark, alltifrån barnböcker som Peter Pan och Alice i Underlandet till mastodonter som Krig och Fred och Bibeln. Genom att bokstavligen skapa luckor i texten bildas dessutom en grafisk illustration baserad på textens innehåll.

Mer från Spineless Classics:


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.