WUTHERING HEIGHTS
Spineless Classics

(H-72014)

Svindlande höjder är en roman från 1847 av Emily Brontë, utgiven under författarnamnet Ellis Bell. Värt att notera är att samma år romandebuterade också Emilys systrar Charlotte Brontë och Anne Brontë med böckerna Jane Eyre och Agnes Grey. Men här får ni alltså hela den klassiska Svindlande Höjder på en enda stor poster.

* 1189 x 841 cm

550:-

LÄGG I KUNDVAGN

Share |


'Emily Brontë's only book, Wuthering Heights nontheless stands as an equal to any work by a more accomplished author. The heartbreaking tale of thwarted love, of adoration and rejection, has touched millions since its publication in 1847. Its innovative narrative style and gripping storyline have made this a classic of British literature. Bring it into your life with this beautiful print.'

Om Spineless Classics:

Hur mycket text är det i en bok? I århundraden har vi vant oss vid att tänka på en textmassas storlek som tjockleken på en bok. Spineless Classics visar i stället hur det ser ut om man trycker hela böcker på stora ark, alltifrån barnböcker som Peter Pan och Alice i Underlandet till mastodonter som Krig och Fred och Bibeln. Genom att bokstavligen skapa luckor i texten bildas dessutom en grafisk illustration baserad på textens innehåll.

Mer från Spineless Classics:


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.