ANIMAL FARM
Spineless Classics

(H-72001)

hela boken Djurfarmen av George Orwell från 1945 tryckt på en poster

* 70 x 50 cm

375:-

LÄGG I KUNDVAGN

Share |


'When Old Major the pig announces his vision of a world where farmyard animals roam free of their human masters, the Manor Farm erupts in revolutionary fervour. But when the big day comes, and Old Major's successor Napoleon takes command, not all things are destined to turn out rosy for the inhabitants of the newly-renamed Animal Farm. George Orwell's allegorical retelling of the history of Soviet Russia is one of the great books of the twentieth century, a scathing satire dressed up as a touching and tragic "fairy story".

All animals are equal but some animals are more equal than others.'

Om Spineless Classics:

Hur mycket text är det i en bok? I århundraden har vi vant oss vid att tänka på en textmassas storlek som tjockleken på en bok. Spineless Classics visar i stället hur det ser ut om man trycker hela böcker på stora ark, alltifrån barnböcker som Peter Pan och Alice i Underlandet till mastodonter som Krig och Fred och Bibeln. Genom att bokstavligen skapa luckor i texten bildas dessutom en grafisk illustration baserad på textens innehåll.

Mer från Spineless Classics:


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.