7170 RIPPLE REFLECTOR PORCELAIN SUSPENSION GALVANISED
Davey Lighting

(H-55035)

taklampa i formpressad korrugerad aluminium med lamphållare i porslin, takkrok och skyddsgaller för maximal industriell look. fast installation av elektriker rekommenderas.
* storlek: d30 h20,5 cm
* material: aluminium, porslin
* max 60 W E27
* takkrok, 1.5m kedja och 1,8m textilkabel
* beställningsvara - 6-8 veckors leveranstid

3.295:-

LÄGG I KUNDVAGN

Share |


Se även 7170 Ripple Reflector Cord Grip för samma lampa (utan galler) för standardmontering. Man kan också hänga lampan i kedjan i standard takuttag med krok förutsatt att det tål vikten.

Om Davey Lighting:

Davey Lighting har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet då man var en av Storbritanniens ledande tillverkare av skepps- och industribelysning. Gedigna material som koppar och mässing och stabila konstruktioner är ledord och produktionen sker helt och hållet i England.
Alla armaturer görs på beställning och leveranstiden är därför ca 6-8 veckor.

Mer från Davey Lighting:


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.