7164 SPUN REFLECTOR POLISHED COPPER
Davey Lighting

(H-55006)

industrilampa med skärm i polerad koppar. genom att använda en originalform i trä från mitten av 1900-talet fås en något ojämn yta och varje skärm får en personlig karaktär.

* storlek d40 h29,5 cm
* kedja 150 cm, kabel 180 cm
* max 100W E27
* leveranstid ca 6-8 veckor

11.495:-

LÄGG I KUNDVAGN

Share |


OBS! Lampan är tung och hängs lämpligen i den medföljande kroken som skruvas fast i taket. Fast elinstallation av elektriker rekommenderas då. Den kan även hängas i krokförsett lamputtag förutsatt att det klarar vikten.

Om Davey Lighting:

Davey Lighting har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet då man var en av Storbritanniens ledande tillverkare av skepps- och industribelysning. Gedigna material som koppar och mässing och stabila konstruktioner är ledord och produktionen sker helt och hållet i England.
Alla armaturer görs på beställning och leveranstiden är därför ca 6-8 veckor.

Mer från Davey Lighting:


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.