PHANE PRISMATIC TAKLAMPA
Original BTC

(H-50152)

phane är en taklampa i pressat glas som ger flödigt ljus nedåt och ett bländfritt allmänljus med intrikata skuggor uppåt. formen är hämtad från en armaturmodell i Paris tunnelbana.

* material: glas, aluminium, textilkabel
* storlek: d33,5 h31 cm
* 150 cm kabel
* max 100W E27
* beställningsvara - leveranstid ca 6-8 veckor

2.750:-

SLUT I LAGER

Share |

Om Original BTC:

Original BTC grundades i början av 1990-talet när Peter Bowles fick snilleblixten att tillverka lampor för hemmiljö inspirerade av gamla industrilampor.
Idag finns det massor av efterföljare och kopior på deras modeller, det mesta tillverkat i Kina. Original BTC har dock envist behållit all produktion i Storbritannien och för att få tag på delar har Peter Bowles köpt upp nedläggningshotade företag på löpande band och därmed räddat både arbetstillfällen och viktiga delar av Storbritanniens industriarv.


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.