ORIGINALS PLANK TABLE
Ercol

(H-36010)

Ett smäckert matbord, lagom stort även för ett mindre kök, i solid bok och alm med vackert avrundad bordsskiva. kan fås med blank eller matt lack och i ett flertal färger.
* material: bok, alm
* färg: olika betsningar, black, white, mandarin, navy, yellow
* storlek: l152 x d76 x h72 cm
* design: lucian ercolani, 1956
* beställningsvara - leveranstid ca 6-8 veckor

16.995:-

LÄGG I KUNDVAGN

Share |

Om Ercol:

Den brittiska möbeltillverkaren Ercol grundades 1920 av italienfödde Lucian Ercolani. På senare tid har flera av de möbler han ritade på 1950-talet fått en renässans i Storbritannien och nytillverkas nu under samlingsnamet Originals.
I serien ingår bland annat den klassiska Butterfly Chair, samt matbord, bänkar, staplingsbara stolar, dagbädd och satsbord.

Mer från Ercol:


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.