AGNES SIDOBORD EK
SCP

(H-34005)

Sidobord med mjuka former i solid ek av designerduon Kay+Stemmer. Passar både bredvid en soffa eller fåtölj eller som sängbord.

* storlek b43 x h50 x d33 cm.
* levereras färdigmonterad
* leveranstid ca 4 veckor

4.750:-

LÄGG I KUNDVAGN

Share |


Kay + Stemmer utgjordes av Sarah Kay och Andrea Stemmer, två möbelsnickare och -designers utbildade vid Parnham College. De arbetade tillsammans mellan 2000 och 2012 och designade möbler för bland andra SCP och Heal´s.

Om SCP:

SCP är en brittisk möbelproducent med två butiker i London. Sedan starten för 30 år sedan har man samarbetat med flera av Storbritanniens främsta designers, som Matthew Hilton, Donna Wilson, Tom Dixon, Russel Pinch och Kay + Stemmer, och därmed medverkat till att lyfta fram en ny generation av brittiska möbeldesigners.

Mer från SCP:


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.