DARJEELING TEA TOWEL TANGERINE DREAM
Mini Moderns

(H-26004)

kökshandduk ur Mini Moderns Buddha of Suburbia-kollektion.
matchande tapet finns på www.tapetorama.se

* linne/bomull

125:-

SLUT I LAGER

Share |


Minimoderns Buddha of Suburbia-kollektion är inspirerad av Hanif Kureishis moderna klassiker om livet hos en invandrarfamilj i Londons förorter i slutet av 1970-talet, vilket återspeglas både i retro-looken i orange och blått och i detaljer som cyklar och villor som bildar tapeternas paisley-mönster.

Om Mini Moderns:

London-baserade Mini Moderns startades 2006 av formgivarna Keith Stephenson och Mark Hampshire med det uttalade målet att göra snygga barntapeter. Sedan dess har de retroinspirerade kollektionerna fått en mer vuxen karaktär med teman som semester och förortsliv. Mini Moderns tapeter säljs exklusivt av Tapetorama.


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.