LITEN BURK 70S FLOWER RED
Orla Kiely

(H-24007)

liten gedigen burk i kraftig lergods med tätslutande mörkbetsat trälock och med Orla Kielys nya 70s Flower-mönster.
perfekt att ha kaffe, the, mjöl eller varför inte smycken i

* storlek 1 liter ((h12,5 x d13 cm)
* tillverkad i Portugal

385:-

SLUT I LAGER

Share |

Om Orla Kiely:

Orla Kiely har bättre än de flesta lyckats sammanfatta det sena 60-talets och tidiga 70-talets estetik i ett fåtal färger och mönster, så till den grad att många är övertygade om att de eller någon släkting hade just de mönstren på servisen för 50 år sedan. Ursprungligen från Irland blev Orla tidigt inspirerad av skandinavisk retrodesign och skapade sitt signaturmönster Multi Stem 2001. Hon designar fortfarande i huvudsak kläder och väskor (www.folkmalmo.se), men hennes mönster finns nu också på allt från tapeter (www.tapetorama.se) och frottehanddukar till trädgårdsredskap.

Mer från Orla Kiely:


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.