PREP SET WHITE AND BLUE RIM
Falcon Enamelware

(H-12621)

vita skålar och durkslag med blå rand från brittiska Falcon Enamelware som grundades för snart hundra år sedan. Extra kraftigt stål och porslin.
6 delar, fem skålar + ett durkslag.

* tål maskindisk
* kan ej användas i mikro
* tål temperaturer upp till 270 grader

780:-

SLUT I LAGER

Share |


Emalj är porslin som har bränts fast på stål vilket ger en yta som är hållbar, slät och tålig mot kemikalier. Om man behandlar den ovarsamt kan den få en nagg men den går inte sönder och med tiden får den en fin patina.
Emalj tål temperaturer upp till 270 grader och kan användas i ugnen, på gasplatta och över öppen eld.

Om Falcon Enamelware:

Falcons blåvita emalj har funnits i produktion sedan 1920-talet och är lika ikonisk i Storbritannien som Kockumsemaljen är här i Sverige. Den emalj vi säljer är gjord i extra kraftigt stål.


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.