KÖKSHANDDUK SONOMA
Thomaspaul

(H-10402)

kökshandduk med trycket Sonoma i lila från Thomas Paul

* 100% bomull
* 50,5 x 72 cm
* handtryckt
* ej maskintvätt

195:-

SLUT I LAGER

Share |


Amerikanska tea towels används i första hand för dekorativa dukningar och uppläggningar och inte som de svenska kökshanddukarna till att torka disk. De är därför inte anpassade till att tvättas regelbundet i maskin.

Om Thomaspaul:

New York-designern Thomaspaul inledde sin karriär som scarf-designer, men har med sitt eget märke ständigt utvecklat sortimentet som nu inkluderar bland annat kuddar, kökshanddukar, melamintallrikar, tyger och brevpapper.

Hans omisskänneliga och samtidigt sofistikerade och humoristiska stil bygger till stor på återkommande motiv hämtade från äldre förlagor. Finish och genomförande håller mycket hög kvalitet och en stor del av produktionen är handgjord.


Vill du veta mer om denna eller andra produkter i vårt sortiment? Ring oss gärna på 040-505086 eller maila oss på info@hipstore.se. Vår fysiska butik på Friisgatan 16 i Malmö har begränsade öppettider just nu eftersom vi kommer att integrera den i Tapetorama och ändra en del på sortimentet.

Om Hipstore:

Hipstore är en del av Tapetorama och är en fristående inredningsbutik med fokus på retrodesign och hållbarhet. Många av de designers och märken vi representerar är vi först med i Norden.